Karijere

Svaka je tvrtka jaka onoliko koliko su jaki njezini djelatnici.

Bilo da vas zanima neko od upražnjenih radnih mjesta ili nam želite poslati otvorenu molbu, u nastavku vam donosimo nekoliko temeljnih postavki “Continuumove radne etike” koje će vam dati bolju predstavu o tome što možete očekivati od karijere u našoj tvrtki i ponuditi elemente na temelju kojih ćete lakše ocijeniti perspektivnost svoje suradnje s Continuumom.

Što nudimo?

Prijevod tekstova

Rad, rad i rad

Ono čega ćete bez ikakve sumnje imati u izobilju jest količina posla. Tijesni rokovi, tvrdoglavi bugovi, izmjene u posljednji čas, tehnološki pomaci… sve su to pritisci s kojima ćete se morati svakodnevno nositi. No, izazovni zadaci pružaju najviše prilika za dokazivanje i isticanje – na vama je da ih dobro iskoristite.

Prijevod tekstova

Praćenje rezultata rada i nagrađivanje u skladu s njima

Predan i učinkovit rad zahtijeva i zaslužuje odgovarajući sustav nagrađivanja. Naš je cilj naglašavati, razvijati i, naravno, stalno primjenjivati kriterije koji će poticati naše djelatnike na visokokvalitetan i stručan rad.

Prijevod tekstova

Prisutnost u industriji i tehnologijama budućnosti

Informacijska tehnologija ovladala je i današnjicom, ali njezin nezadrživ razvoj mogao bi potpuno preoblikovati lice vremena koja tek dolaze. Vaš najveći kapital za takvu budućnost – sposobnost, inicijativa i motivacija – najbolje će se gomilati i razvijati u okruženju u kojima te značajke nisu samo poželjne, već i nužne.

Prijevod tekstova

Stalan i neograničen profesionalni razvoj

Usavršavanje znanja i vještina naših djelatnika u očiglednom je interesu obiju strana, stoga ga snažno podržavamo i, štoviše, očekujemo. Razvijajte svoja znanja i vještine, i vaša će vrijednost i status unutar tvrtke rasti. Granice ovog procesa definirane su samo granicama vaših ambicija i motiva.

Prijevod tekstova

Ugodna radna atmosfera

Continuum čine mladi ljudi vrlo raznovrsnog obrazovanja, osobnih interesa, sklonosti i karaktera. Potičemo atmosferu u kojoj su radne obaveze uvijek na prvom mjestu, ali u kojoj izostanak formalizma, otvorenost i pozitivan pristup smanjuju stres i jačaju timski duh. Smisao za humor predstavlja veliku prednost bez obzira o kojem se radnom mjestu radi.

Prijevod tekstova

Za otvorena pitanja, otvorena komunikacija

U Continuumu nema tabu-tema. S relevantnom osobom moći ćete razgovarati o svemu što vas zanima ili brine, kao i dobiti sve informacije značajne za vaš rad. Bilo da se radi o opsegu posla, plaći, kliznom radnom vremenu, privatnim obavezama ili specifičnim životnim situacijama, vjerujemo da zajedno uvijek možemo naći zadovoljavajuće rješenje.

Što očekujemo?

Prijevod tekstova

Visoki profesionalni standardi

Na ovaj ili onaj način, većina poslova kojima se bavimo zahtijeva angažman izvan okvira klasičnog “odrađivanja posla”. Od svojih djelatnika očekujemo da toga budu svjesni i da sami sebi postave standarde primjerene takvim okolnostima.

Prijevod tekstova

Timski duh i kvalitetna suradnja s kolegama

Kada tvrdimo da je tvrtka jaka onoliko koliko su jaki njezini djelatnici, to se daleko više odnosi na djelatnike u cjelini nego na svakog pojedinog od njih. Vaše individualne kvalitete bit će dobrodošla i cijenjena dodatna vrijednost, ali samo pod uvjetom da se možete dobro uklopiti u koncept timskog rada.

Prijevod tekstova

Samostalnost i inicijativa

Ovo nipošto nije u suprotnosti s timskim duhom; vjerujemo da upravo daroviti, samostalni i odgovorni pojedinci uz uspostavljanje odgovarajućih komunikacijskih kanala tvore izuzetno prilagodljiv i moćan tim.

Prijevod tekstova

Ambicioznost i motiviranost

Sa svoje strane ćemo učiniti sve da kod vas potaknemo ove karakteristike i ostvarimo preduvjete za njihovo zadovoljenje. To, međutim, pretpostavlja da posao za koji kandidirate vidite kao profesionalnu priliku, a ne tek sljedeću “stanicu” u karijeri.

Prijevod tekstova

Spremnost na učenje i usavršavanje

Informacijske tehnologije ne znaju za predah. Iako visoko poštujemo i cijenimo sve vaše dosadašnje obrazovanje i iskustvo, ono će već za nekoliko mjeseci biti “staro”, a za nekoliko godina možda i “zastarjelo”.

Prijevod tekstova

Aktivno znanje engleskog jezika

Priroda djelatnosti Continuuma nameće potrebu za vrhunskim razumijevanjem, a u mnogim situacijama i tečnim izražavanjem na engleskom jeziku. Jedina iznimka od ovog zahtjeva mogu biti pomoćna radna mjesta.

Open positions

CAREERS